вівторок, 25 жовтня 2011 р.

Експлораторіум

 На адресу нашого блогу надійшов лист співробітниці ДП "Інк-Україна" Ольги Лукасевич, яка розповіла про надзвичайно цікавий музей експериментальної науки Експлораторіум, розташований в Сан-Франциско. Подібні музеї створені в різних країнах, щорічно їх відвідують мільйони дітей та дорослих. Відвідувачі Експлораторіуму мають можливість не тільки спостерігати за науковими експериментами, а й безпосередньо брати в них участь, ламати бар'єри, через який традиційний процес отримання знань часто перетворюється на нудний досвід. Після відвідування Експлораторіуму люди збагачуються цінними інструментами розуміння світу, при цьому розважаючись та радіючи.    Компанія «Інк-Україна» вирішила стати ініціатором створення подібного музею в Києві. Давайте підтримаємо цю прекрасну ініціативу, адже це буде дуже цікаво і корисно для наших дітей! Пропонуємо вам ознайомитись з розповіддю пані Ольги про Експлораторіум та переглянути сайт аналогічного музею Експериментаніум у Москві.

2 коментарі:

Наташа сказав...

Дуже цікаво, шкода не всі мають змогу побувати в таких музеях. Будемо сподіватись на створення таких музеїв не тільки в Києві, а хоча б на території України.

Оля Азурит сказав...

Так, буде вельми гарно, якби такий музей все-таки створять. Мені було б цікаво багато яких дослідів зробити самостійно, тому щиро бажаю успіхів пані Ользі у цій захоплюючій справі))